Σοκ με Αγουέρο: η ζώνη τον κράτησε στη ζωή!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο χτύπησε ενώ επέβαινε σε ταξί στην Ολλανδία και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες, με τη ζώνη να είναι πάντως εκείνη που τον κράτησε στη ζωή!

Manchester City's Sergio Aguero looks around the pitch during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero looks around the pitch during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μία σοκαριστική είδηση έρχεται από την Ολλανδία καθώς ο Σέρχιο Αγκουέρο είδε το χάρο με τα μάτια του και θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που βρίσκεται στη ζωή.

Και αυτό γιατί ενεπλάκη σε ατύχημα στην Ολλανδία, με τον Αργεντινό στράικερ να σώζεται χάρη στη ζώνη που φορούσε και να την γλιτώνει ουσιαστικά με μερικά σπασμένα πλευρά που θα τον κρατήσουν για μερικούς μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο "Κουν" παρακολούθησε συναυλία στο Άμστερνταμ (πήγε για να δει από κοντά έναν Κολομβιανό τραγουδιαστή) και κατόπιν κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο, με τον οδηγό του ταξί που τον μετέφερε να χάνει όμως τον έλεγχο του οχήματος και να πέφτει σε κολώνα.

Ευτυχώς και για τους δύο άνδρες, τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι και τον οδηγό του ταξί, άνοιξαν αυτόματα οι αερόσακοι και έτσι γλίτωσαν το μοιραίο, με μοναδική "προίκα" κάποια χτυπήματα στο σώμα που τους έστειλε στο νοσοκομείο.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK