Στο μακελειό του Μάντσεστερ η οικογένεια του Πεπ!

Ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις στο Μάντσεστερ, όπου μετά τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στην Manchester Arena, βόμβα εξερράγη στο σημείο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέχρι στιγμής 22 νεκροί. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι τρεις... γυναίκες της ζωής του Γκουαρδιόλα ήταν εκεί!

Manchester City's manager Pep Guardiola arrives for the English FA Cup soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad stadium in Manchester, Wednesday, March 1, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's manager Pep Guardiola arrives for the English FA Cup soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad stadium in Manchester, Wednesday, March 1, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Οι δύο κόρες του Πεπ Γκουαρδιόλα, Βαλερία και Μαρία, αλλά και η γυναίκα του, Κριστίνα Σέρα, είχαν βρεθεί στο συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ για να παρακολουθήσουν από κοντά την Αριάνα Γκράντε.

Δυστυχώς, τα γεγονότα που ακολούθησαν δεν τα περίμενε κανείς, με τον βομβιστή αυτοκτονίας να προκαλεί μακελειό στο σημείο με την έκρηξη που προκάλεσε. Οι συγγενείς του προπονητή της Σίτι, γλίτωσαν σώες και απέφυγαν τα χειρότερα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Marca", αλλά όπως είναι λογικό μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, το σοκ και ο τρόμος που έζησαν δεν έχουν προηγούμενο.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK