"Τελειώνει" τον Χαρτ ο Γκουαρδιόλα!

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Ισπανός θέλει να φέρει τον Ρούι Πατρίσιο στο Μάντσεστερ.

"Τελειώνει" τον Χαρτ ο Γκουαρδιόλα!
Πατρίσιο

Από τη στιγμή που ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέλαβε και επίσημα την Μάντσεστερ Σίτι, έχουν αρχίσει "ψίθυροι" σχετικά με την παραμονή του Χαρτ κάτω από τα δοκάρια της Σίτι.

Το γεγονός πως στο πρώτο φετινό ματς της Σίτι στην Premier League ο Άγγλος έμεινε στον πάγκο σε συνδυασμό με τα αγγλικά ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν πως ο Ρουί Πατρίτσιο θα αποτελέσει μεταγραφή της Σίτι της επόμενες μέρες, μετέτρεψαν τους ψιθύρους σε κραυγές.

Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν έδωσε φανέλα βασικού στον 34χρονο Βίλι Καμπαγέρο αφήνοντας στον πάγκο τον -μέχρι πρότινος αναντικατάστατο- Τζο Χαρτ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τζο Χαρτ βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει αφήσει στο ντουλάπι την περίπτωση του Αντρέ Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα μετά τον τραυματισμό του (θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες) και να έχει καταλήξει στον γκολκίπερ της εθνικής Πορτογαλίας του οποίου είναι θαυμαστής εδώ και χρόνια.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του 28χρονου κίπερ, με το ποσό πάντως αυτό να μην φαντάζει απαγορευτικό από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή βασικού γκολκίπερ.

Στα συν του Πατρίσιο είναι πως είναι ικανός και με τη μπάλα στα πόδια, κάτι στο οποίο δίνει έμφαση ο Γκουαρδιόλα, αλλά και η τεράστια εμπειρία του σε διεθνές επίπεδο, τόσο σε συλλογικό με την Σπόρτινγκ (βασικός για τα "λιοντάρια" εδώ και 9 χρόνια, έχει πάνω από 70 ματς στην Ευρώπη) όσο και σε εθνικό με την εθνική Πορτογαλίας (53 συμμετοχές), με την οποία κατέκτησε αυτό το καλοκαίρι το Euro στα γήπεδα της Γαλλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK