Τελειώνει του Μπράβο στη Σίτι

Ο Κλαούντιο Μπράβο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (21/08) στο Προπονητικό Κέντρο της Μπαρτσελόνα, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο και ταξίδεψε στο Μάντσεστερ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στη Σίτι.

Τελειώνει του Μπράβο στη Σίτι

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρείται ο Κλαούντιο Μπράβο. Ο Χιλιανός τερματοφύλακας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (21/08) στο Προπονητικό Κέντρο της Μπαρτσελόνα προκειμένου να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε για το Μάντσεστερ ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στη Σίτι.

Ο 33χρονος άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναζητούσε έναν τερματοφύλακα που να μπορεί να βοηθήσει στον τομέα της ανάπτυξης και να είναι ικανός με την μπάλα πόδια. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε κι έθεσε εκτός πλάνων τον βασικό γκολκίπερ των "πολιτών", Τζο Χαρτ.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ, ενώ οι "μπλαουγκράνα" αναμένεται να αντικαταστήσουν τον Μπράβο με τον τερματοφύλακα του Άγιαξ, Γιάσπερ Σίλεσεν, καταβάλλοντας 12.000.000 με 14.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Το tweet της "Μπάρτσα":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ ανταλλάσσουν τους τερματοφύλακές τους
Έχει δίκιο ο Γκουαρδιόλα που διώχνει τον Χαρτ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK