"Θεός ο Γκουαρδιόλα, σκυλιά οι παίκτες του"

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ είναι ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ! Διαβάστε για τη νέα μετωπική επίθεση κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα, τις κατηγορίες περί Θεού και σκυλιών, την αναφορά του σε κομμουνιστικά καθεστώτα αλλά και την προτροπή του προς τον Καταλανό να πάει στο Αφγανιστάν (audio)!

"Θεός ο Γκουαρδιόλα, σκυλιά οι παίκτες του"

Πριν από λίγες ημέρες ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανακοίνωσε επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου πως δεν υπολογίζει πλέον τον Γιαγιά Τουρέ και πως η μοναδική περίπτωση ώστε να επιστρέψει ο Ιβοριανός στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι είναι να του ζητήσει συγγνώμη ο Ντιμίτρι Σέλουκ για παλαιότερα προσβλητικά σχόλια που είχε κάνει εις βάρος του.

Φευ... Ο διάσημος Ουκρανός μάνατζερ όχι μόνο δεν έκανε πίσω, όχι μόνο δεν έβαλε νερό στο κρασί του για χάρη του πελάτη του αλλά αντίθετα "πυροβολεί" ασταμάτητα τον Καταλανό τα τελευταία 24ωρα με δηλώσεις του, κάθε φορά και σε διαφορετικό μέσο.

Τελευταίο όχημα που χρησιμοποίησε για να στραπατσάρει το ίματζ του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι ήταν το "BBC World Football", με τον Σέλουκ να χύνει δηλητηριώδεις ατάκες:

"Θεός ο Γκουαρδιόλα, σκυλιά οι παίκτες του"

"Πεπ Γκουαρδιόλα... Σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Σκέφτεται ότι είναι ήδη ο Θεός. Κατέκτησε πολλούς τίτλους στην Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Γιαγιά κατέκτησε τους ίδιους τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ νομίζει ότι τώρα που έχει κατακτήσει τα πάντα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Για μένα, πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει στη Μάντσεστερ Σίτι, επειδή ο Γιαγιά έπαιζε μαζί τους για πολλά χρόνια, ο Χαρτ έπαιζε για πολλά χρόνια και δεν ξέρω, ο Βίνσεντ Κόμπανι έπαιζε πολλά χρόνια και τώρα έρχεται ο νέος προπονητής και λέει 'ΟΚ, τώρα αυτοί οι παίκτες έξω σαν τα σκυλιά.

Ο καθένας μπορεί να μιλάει για ό,τι επιθυμεί. Είμαστε μία ελεύθερη χώρα. Γεννήθηκα στη Ρωσία, στο κομμουνιστικό καθεστώς και γνωρίζω πότε δεν είναι δυνατό να πεις κάτι. Λυπάμαι, τώρα είμαι στην Ευρώπη, στην Αγγλία. Ο Γκουαρδιόλα, εάν θέλει να ζει σε μία χώρα που δεν είναι δυνατό να λες κάτι, πρέπει να αλλάξει χώρα. Ας πάει στο Αφγαντιστάν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σέλουκ.

"Θεός ο Γκουαρδιόλα, σκυλιά οι παίκτες του"

Όσο για το μέλλον του Γιαγιά Τουρέ, του οποίου θα είναι όπως όλα δείχνουν μακριά από το Μάντσεστερ, αποκάλυψε: "Είμαι βέβαιος ότι σε δύο μήνες θα έχουμε πολλές προσφορές. Ήδη έχω μερικές για τον Γιαγιά. Μπορεί να παίζει για 5-6 χρόνια χωρίς πρόβλημα.

Είμαι βέβαιος ότι μερικές ομάδες σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία θα τον θέλουν. Ήδη ομάδες από τις ΗΠΑ και την Κίνα έχουν προσκαλέσει τον Γιαγιά, αλλά νομίζω ότι θα παίξει στην Ευρώπη για πολλά χρόνια".

Ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη Σέλουκ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σέλουκ "κάρφωσε" τον Γκουαρδιόλα
Σέλουκ σε Γκουαρδιόλα: "Στην Μπάγερν θα πετύχαινε και ο παππούς μου"
Αμετανόητος Σέλουκ: "κράζει" ξανά τον Γκουαρδιόλα!
Γκουαρδιόλα: "Δεν θα παίξει ξανά ο Τουρέ, εκτός αν..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK