Το νέο εστιατόριο του γηπέδου της Σίτι είναι απλά ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακαινίζει το "Έτιχαντ" και φτιάχνει ένα "μαγικό" εστιατόριο όπου οι πελάτες θα βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και θα έχουν την καλύτερη θέα του γηπέδου. Δείτε το σε φωτογραφίες.

Το τεράστιο πρότζεκ που ετοιμάζει και ονομάζεται "Tunnel Club" παρουσίασε η Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για το νέο εστιατόριο της ομάδας που θα βρίσκεται στο "Eτιχαντ" και θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του.

Εκτός του ότι είναι φυσικά υπερπολυτελέστατο, υπάρχει ένας γυάλινος τοίχος, απ' όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να βλέπουν τα αστέρια τους στη διαδρομή τους προς τον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι δηλαδή μια "ανάσα" από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα η θέα στον αγωνιστικό χώρο είναι "μαγική". Υπάρχει επίσης μια τεράστια γιγαντοοθόνη στο εσωτερικό του εστιατορίου, καθώς επίσης και ένας γυάλινος τοίχος που το χωρίζει από την αίθουσα συνεντεύξεων! Το έργο θα είναι έτοιμο από τη νέα σεζόν κιόλας. 

Πάρτε μια γεύση:

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.