Το ντροπιαστικό σερί του Γκουαρδιόλα

Ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι από την Γιουνάιτεντ στο League Cup συνδυάστηκε με ένα μαύρο ρεκόρ στην προπονητική καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και για τους "πολίτες".

Το ντροπιαστικό σερί του Γκουαρδιόλα
© PA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέλεξε να ξεκουράσει αρκετά από αστέρια της ομάδας του στον νοκ-άουτ αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του League Cup αλλά δυστυχώς για αυτόν το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν τον δικαίωσε αλλά τον... εξέθεσε.

Το ντροπιαστικό σερί του Γκουαρδιόλα
© AP

Το τέρμα του Χουάν Μάτα στο 54' ήταν αρκετό στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά (θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ) και να "χαρίσει" παράλληλα ένα μαύρο ρεκόρ στον Καταλανό τεχνικό.

Πλέον, ο Γκουαρδιόλα μετράει έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στον πάγκο των "πολιτών" σε όλες τις διοργανώσεις (η τελευταία νίκη στις 24 Σεπτεμβρίου, 3-1 εκτός έδρας επί της Σουόνσι) και αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί σε όλη την προπονητική του καριέρα αφού μέχρι πρότινος το χειρότερο ρεκόρ του ήταν τα 5 σερί ματς χωρίς νίκη στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2009).

Το ντροπιαστικό σερί του Γκουαρδιόλα

Πέρα όμως από τον προπονητή της, η βραδιά ήταν "δύσκολη" και για την Σίτι αφού για πρώτη φορά μετά από τον Απρίλιο του 2012 (σε ματς κόντρα στην Άρσεναλ στην Premier League) ολοκλήρωσε αγώνα της χωρίς να έχει ούτε μία τελική προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK