Το "ΟΧΙ" της Λέστερ σε 65 εκ.λίρες έκανε ράκος τον Μαχρέζ!

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε να προσφέρει μέχρι και 65.000.000 λίρες για τον Ριγιάντ Μαχρέζ όμως η Λέστερ ζήτησε ακόμα περισσότερο και ο Αλγερινός είναι πλέον σε απόγνωση!

Ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στον θρίαμβο της Λέστερ τη σεζόν 2015-16 που έφερε την ομάδα του Ρανιέρι στην κορυφή της Αγγλίας όμως τώρα ο Ριγιάντ Μαχρέζ δεν... αντέχει άλλο στις "αλεπούδες".

Εδώ και 1,5 χρόνο βρίσκεται συνέχεια στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Premier League και του εξωτερικού χωρίς όμως να γίνεται η μεταγραφή του, με την τελευταία μάλιστα εξέλιξη να τον φέρνει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Μετά τον τραυματισμό του Σανέ (7 εβδομάδες εκτός) η Μάντσεστερ Σίτι είδε στο πρόσωπο του Μαχρέζ τον ιδανικό αντικαταστάτη του και έφτασε να κάνει πρόταση ύψους 65.000.000 λιρών στην Λέστερ (η αρχική της πρόταση ήταν στα 50 εκ.λίρες) όμως η Λέστερ την απέρριψε ζητώντας άλλα 15.000.000 λίρες!

Το αποτέλεσμα ήταν η Σίτι να αποσυρθεί από το παιχνίδι της διεκδίκησής του και πλέον ο Μαχρέζ είναι απογοητευμένος με τους ιδιοκτήτες της ομάδας του, όπως εκμυστηρεύτηκε στο Sky Sports άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

"Έχει πέσει σε κατάθλιψη για αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διήμερο. Δεν καταλαβαίνει γιατί η Λέστερ συμπεριφέθηκε με τέτοιο τρόπο.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδος που η Λέστερ του έχει πει ότι θα τον αφήσει να φύγει", δήλωσε για τον Μαχρέζ που μάλλον αισθάνεται... φυλακισμένος στο Λέστερ!