Τρελάθηκε ο Γκουαρδιόλα με την αποβολή Στέρλινγκ: "Ας παίζουμε χωρίς οπαδούς"!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στην Μπόρνμουθ, χαρίζοντας τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο αποβλήθηκε για τον πανηγυρισμό του, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βγαίνει από τα ρούχα του.

Manchester City manager Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City manager Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 21, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μπόρνμουθ έβαλε δύσκολα στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τελικά το τρίποντο με γκολ του Στέρλινγκ στο 97ο λεπτό.

Ένα γκολ που ο Άγγλος πανηγύρισε έξαλλα βγάζοντας τη φανέλα του και τρέχοντας προς τους οπαδούς της ομάδας του, με τους οποίους έγινε ένα κουβάρι.

Ωστόσο ο διαιτητής στη συνέχεια τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού έβγαλε τη φανέλα του, κάτι που... τρέλανε τον προπονητή της Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Δεν καταλαβαίνω την απόφαση. Αν δεν μπορείς να πανηγυρίσεις με τους οπαδούς, τότε ποιο το νόημα. Ας μην παίζουμε με οπαδούς τότε. Το να κερδίζεις στο τελευταίο λεπτό είναι κάτι ξεχωριστό. Ήταν σκληρό παιχνίδι. Είναι πάντα δύσκολα κόντρα στην Μπόρνμουθ. Κάναμε το καλύτερο δυνατό και τα καταφέραμε".

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK