Αποσύρεται η Ρεάλ, μία "ανάσα" από Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να μην μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά φέρνει τον Γάλλο άσο μία "ανάσα" από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε τα ποσά του deal.

Αποσύρεται η Ρεάλ, μία "ανάσα" από Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Πιο κοντά στο "μπαμ" του καλοκαιριού βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από τις πληροφορίες πως η Ρεάλ Μαδρίτης αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Sky Sports" οι Μαδριλένοι δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε... πλειστηριασμό για την απόκτηση του σταρ της Γιουβέντους, κάτι που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια των "Κόκκινων Διαβόλων".

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα του deal, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις αρχίζουν από τα 100.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, καθώς και τα χρήματα που πρέπει να λάβει ο μάνατζερ του Γάλλου άσου, Μίνο Ραϊόλα. Σε μία τέτοια περίπτωση το ποσό αναμένεται να εκτιναχθεί στα 123.000.000 ευρώ.

Απ' την πλευρά του, ο Πογκμπά αναμένεται να λαμβάνει 290.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ήτοι 14.000.000 ευρώ για συμβόλαιο 5 ετών. Παρόλα αυτά, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα, καθώς ο 23χρονος άσος αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής (10/07) στον μεγάλο τελικό του Euro 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK