Αυτό ψιθύρισε ο Μουρίνιο στον Κόντε!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ενοχλήθηκε από τους πανηγυρισμούς του Αντόνιο Κόντε όταν το σκορ ήταν 4-0 για την Τσέλσι και του έκανε παράπονα στο φινάλε. Διαβάστε τι του ψιθύρισε (video)!

Λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και με την Τσέλσι να απέχει ελάχιστα από έναν ιστορικό θρίαμβο με 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντόνιο Κόντε θέλησε να "ανεβάσει" τους οπαδούς της ομάδας του, ζητώντας τους να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για την ομάδα τους.

 

Αυτό όμως δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος στο φινάλε πλησίασε τον Ιταλό τεχνικό και του ψιθύρισε μεταξύ άλλων στο αυτί: "Δεν πανηγυρίζεις έτσι στο 4-0, το κάνεις στο 1-0. Το 4-0 είναι ταπεινωτικό για μας".

Από την πλευρά του ο Αντόνιο Κόντε ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για αυτά που του είπε ο Μουρίνιο στο τέλος του αγώνα και απάντησε: "Δεν έκανa κάτι το παράξενο, ξέρω πώς να συμπεριφέρομαι.

 

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τραγουδούσαν. Ζητούσα από τους οπαδούς μας να χειροκροτήσουν τους παίκτες μας".

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".