Δεν κρατάει Ιμπραχίμοβιτς η Γιουνάιτεντ!

Είδηση... βόμβα από την Αγγλία κάνει λόγο πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε το... χρυσό συμβόλαιο του Σουηδού που έμεινε στο συρτάρι.

Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες η ενεργοποίηση της ρήτρας για επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών έμοιαζε τυπική διαδικασία. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ίμπρα (ρήξη χιαστών) οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ μπήκαν σε δεύτερες σκέψεις.

Λίγο η ηλικία (κλείνει τα 36 τον Οκτώβριο), λίγο η αμφιβολία για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει και φυσικά το συμβόλαιο που προβλέπει 400.000€ την εβδομάδα φαίνεται πως... μπλοκάρει την ανανέωση.

Σύμφωνα με την express οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου μετέφεραν την επιθυμία τους στον Ιμπραχίμοβιτς και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του. Βέβαια αν ρίξει αρκετά τις απολαβές του δεν αποκλείεται να έχουμε... deal.

Και πάλι όμως, ο Σουηδός ακόμα και ως ελεύθερος θα βρει άνετα τον Γενάρη ομάδα από το πάνω(-πάνω) ράφι.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.