Δεν... χορταίνει ο Μουρίνιο, παίρνει και Βραζιλιάνο παικταρά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μάτια του περισσότερου κόσμου δείχνει ως μία από τις πιο πλήρεις ομάδες στον κόσμο, ωστόσο ο Μουρίνιο έχει βάλει στο μάτι έναν Βραζιλιάνο διεθνή και σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη δίνει μάχη για να τον αποκτήσει.

Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Λούκας Λίμα είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι που θέλει να κάνει "Κόκκινο Διάβολο" ο Ζοζέ Μουρίνιο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 27χρονος μένει ελεύθερος από τη Σάντος και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του ο "Μου" δίνει μεγάλη μάχη για να τον κάνει δικό του.

Ανταγωνισμός για την υπογραφή του μεσοεπιθετικού υπαρκτός και έντονος, καθώς Ίντερ, Ρόμα και Μπαρτσελόνα έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωσή του! Παρ' όλα αυτά η Μάντσεστερ φέρεται να 'χει το πάνω χέρι για να τον αποκτήσει.

Δεν... χορταίνει ο Μουρίνιο, παίρνει και Βραζιλιάνο παικταρά!

Το καλοκαίρι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είχαν εκφράσει ενδιαφέρον επίσημα οι Κρίσταλ Πάλας και Φενέρμπαχτσε προσφέροντας 15 και 20 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα, αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους η Σάντος δεν αποδέχθηκε καμία από τις δύο προτάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK