Διακαής πόθος του Πογκμπά ο... Ζιντάν

Κι εκεί που ο Ζινεντίν Ζιντάν παρουσιάζεται "καψούρης" με την... καρέκλα του Ζοζέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξαφνικά... ξεπετιούνται δημοσιεύματα που θέλουν τον Πολ Πογκμπά να έχει μεγάλο απωθημένο που δεν έχει δουλέψει ακόμη με το... άνεργο ποδοσφαιρικό του είδωλο.

Manchester United coach Jose Mourinho talks with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester United coach Jose Mourinho talks with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester United at the Emirates stadium in London, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο λέει πως δεν θα φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί η διοίκηση της ομάδας θα χρειαστεί να του πληρώσει... δυο καράβια χρήματα σε αποζημίωση.

Την ίδια στιγμή, ο Πορτογάλος παρουσιάζεται από τα μίντια "πλακωμένος" με τον Πολ Πογκμπά, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να παραμονεύει στη γωνία για ν' αρπάξει τη θέση του "Μου" όταν εκείνος χαιρετήσει το "Ολντ Τράφορντ".

Το φρεσκότερο, όμως, νέο σε αυτό το τρίγωνο: Ζιντάν, Μουρίνιο, Πογκμπά έρχεται να προστεθεί ρεπορτάζ της "Sun" που θέλει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Πολ Πογκμπά να έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι θέλει να δουλέψει με τον Ζιζού!

Ο Πογκμπά, όπως αναφέρει το αγγλικό άρθρο, έχει... έρωτα με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης και ήθελε να συνεργαστεί μαζί του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει "κάτσει", γιατί εκείνος επέλεξε την Μάντσεστερ, ενώ ο Ζιζού έφυγε από τη Μαδρίτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK