"Διαλυμένα" τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ, σχεδόν το είπε και ο Μουρίνιο

Ατάκες που θα συζητηθούν πέταξε κατά μερίδα ποδοσφαιριστών του ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το ματς - πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μπράιτον. Μόνο ο Νεμάνια Μάτις γλίτωσε από τα πυρά του Πορτογάλου ο οποίος ξέσπασε και έδειξε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα στα αποδυτήρια.

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο καυγάς Μουρίνιο - Πογκμπά "έδειξε" ότι υπάρχει θέμα στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτά, όμως, που είπε ο Πορτογάλος μετά το ματς Κυπέλλου της ομάδας του με την Μπράιτον ανέδειξαν πως το πρόβλημα δεν είναι ένα αλλά πολλά μαζεμένα.

Συγκεκριμένα, η πρόκριση κόντρα στην Μπράιτον έφερε το ξέσπασμα του Πορτογάλου προπονητή ο οποίος " πυροβόλησε" μερικούς από τους ποδοσφαιριστές του αναφέροντας τα εξής: "Υπάρχουν παίκτες χωρίς προσωπικότητα, διάθεση και ποιότητα. Δεν είμαι ευχαριστημένος..."

Και να ήταν μόνο αυτά, καλώς, ο "Special One" συνέχισε να σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, λέγοντας: " Η φανέλα αυτή είναι βαριά και κάποιοι νιώθουν άβολα φορώντας της όταν παίζουν. Είδα κόσμο να φοβάται μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι θέμα προσωπικότητας και ποιότητας.

Όταν έχει σκοτάδι και κρύο, πράγμα που σημαίνει στο ποδόσφαιρο περίοδο με κακά αποτελέσματα, δεν διαθέτουν όλοι την προσωπικότητα για να παίξουν πραγματικά. Έχει διαφορά να είσαι στο γήπεδο και να ακουμπάς τη μπάλα κάθε πέντε λεπτά με το να ζητάς τη μπάλα για να κάνεις παιχνίδι."

Όταν βέβαια από τον "Μου" ζητήθηκε να... δώσει ονόματα, εκείνος μονάχα αρκέστηκε να εξαιρέσει τον Νεμάνια Μάτις, χαρακτηρίζοντάς τον "βουνό" προσωπικότητας και ποιότητας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK