Διώχνει δύο για να πάρει "λιοντάρι" ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πάθει εμμονή με τον Χάρι Μαγκουάιρ και για χάρη του είναι έτοιμος να πουλήσει δύο αμυντικούς, ώστε να μαζέψει κάποια χρήματα και να κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση στην Λέστερ για τον 25χρονο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τις "αλεπούδες" και κοστίζει...

Το σούπερ Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποίησε ο Χάρι Μαγκουάιρ στα γήπεδα της Ρωσίας έχει κάνει τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον επιθυμεί στο Μάντσεστερ πως και πως...

Η Λέστερ στην οποία ανήκει ο 25χρονος στόπερ αξιώνει πολλά χρήματα για να δώσει τη συγκατάθεσή της. Στην Αγγλία γράφτηκε μάλιστα ότι οι πρώην πρωταθλητές θα ικανοποιηθούν μόνο αν η προσφορά φτάσει στα 70.000.000 ευρώ! Δεν τα λες και λίγα.

Στις πανάκριβες μεταγραφές τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και ο Ζοζέ Μουρίνιο έχουν δείξει πως δεν... κολλάνε, ωστόσο για να προχωρήσει του Μαγκουάιρ θα χρειαστεί να φύγουν δύο για υπάρξουν έσοδα.

Αυτοί που έχει βάλει στο μάτι ο Πορτογάλος είναι οι Ρόχο και Νταρμιάν, με τους Άγγλους να υποστηρίζουν ότι αν πουληθούν τότε οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα βάλουν στα ταμεία τους κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!