Δύο γκολ στην Άρσεναλ και μετά σχολείο ο Ράσφορντ!

Μπορεί ο Μάρκους Ράσφορντ την Κυριακή (28/2) να έγινε ο ήρωας της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, μία ημέρα όμως μετά επέστρεψε στην κανονική του ζωή και το σχολείο. Διαβάστε τι συμβόλαιο του ετοιμάζει ο σύλλογος του Μάντσεστερ.

Δύο γκολ στην Άρσεναλ και μετά σχολείο ο Ράσφορντ!

Αναμφίβολα ο Μάρκους Ράσφορντ ζει τις καλύτερες ημέρες της ζωής του. Δύο γκολ στο ντεμπούτο του στο Europa League κόντρα στη Μίντιλαντ κι άλλα δύο τέσσερις μέρες αργότερα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο επίσης ντεμπούτο του στην Premier League, δεν είναι και μικρό πράγμα.

Ο 18χρονος όμως άσος των "κόκκινων διαβόλων" ακόμη δεν έχει τελειώσει το σχολείο, οπότε θέλοντας και μη αυτή τη βδομάδα έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά του. Η βρετανική "Sun" μάλιστα μίλησε με άνθρωπο του στενού κύκλου του νεαρού, ο οποίος δήλωσε: "Την μια μέρα ήταν MVP κόντρα στην Άρσεναλ και την επόμενη πήγε κανονικά στο μάθημά του. Είναι πολύ εργατικό παιδί και θεωρεί την μόρφωση ως το πιο σημαντικό αγαθό".

Δύο γκολ στην Άρσεναλ και μετά σχολείο ο Ράσφορντ!

Να σημειώσουμε επίσης πως αυτή τη στιγμή ο Ράσφορντ έχει ένα συμβόλαιο στη Γιουνάιτεντ που του αποφέρει μόλις 650 ευρώ την εβδομάδα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου του ετοιμάζουν νέο με απολαβές που θα φτάνουν τις 20.000 ευρώ ανά εβδομάδα!

Δείτε τα γκολ του Ράσφορντ κόντρα στην Άρσεναλ

Το 1-0:

Το 2-0:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το επικό tweet του Ράσφορντ για το... διαγώνισμα

"Τρελαίνει" τη Γιουνάιτεντ ο Ράσφορντ: Άμεσα νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK