Δώρο σε όλους τους παίκτες της Γιουβέντους από τον Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά δεν ξεχνάει τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στην Γιουβέντους και το έδειξε με ένα ξεχωριστό (και ακριβό) δώρο που έκανε -πριν λίγες ημέρες- σε όλα τα μέλη της "βέκια σινιόρα"!

Δώρο σε όλους τους παίκτες της Γιουβέντους από τον Πογκμπά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του προσέφερε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι για τον "ψήσει" να επιστρέψει και ο Πολ Πογκμπά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πρώην ομάδας του, ωστόσο την τετραετία που έζησε στο Τορίνο δεν πρόκειται να τη διαγράψει ποτέ από τη μνήμη του.

Το απέδειξε άλλωσε αυτό με μία υπέροχη χειρονομία που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και η οποία έγινε γνωστή το Σάββατο (24/9) μέσω της εφημερίδας "Tuttosport".

Δώρο σε όλους τους παίκτες της Γιουβέντους από τον Πογκμπά!

Όπως αποκάλυψε το τορινέζικο μέσο, ο Γάλλος αμυντικός μέσος εκμεταλλεύτηκε ένα ημερήσιο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ταξίδεψε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία, για να πάει στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους στο Βινόβο και να πάρει τα τελευταία πράγματα που είχε αφήσει στο ντουλάπι του στα αποδυτήρια της ομάδας.

Το εντυπωσιακό όμως με τον Πογκμπά είναι πως δεν παρουσιάστηκε με άδεια χέρια στο Τορίνο. Αντίθετα για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Γιουβέντους για τη συνεργασία που είχε μαζί τους για τέσσερα χρόνια, χάρισε σε όλους από ένα ρολόι μεγάλης αξίας (πιθανότατα μάρκας Rolex, σύμφωνα με το ρεπορτάζ).

Ο Πογκμπά μάλιστα, δεν προσέφερε ρολόγια μόνο στους πρώην συμπαίκτες του στην "βέκια σινιόρα" αλλά και στα μέλη του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου, σε παράγοντες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, ακόμα και σε υπαλλήλους στο προπονητικό κέντρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK