Έκανε μπρα-ντε-φέρ με το διάβολο, τώρα θα περπατήσει στο νερό!

Ο Ζλάταν επιστρέφει στη δράση και όπως... απείλησε θα το κάνει όπως ο ίδιος θέλει αλλά και θα φύγει από το ποδόσφαιρο επίσης όπως ο ίδιος το επιλέξει. Τι είπε στον Τιερί Ανρί ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ποια η δήλωσή του που θα προκαλέσει συζητήσεις για μία ακόμη φορά.

Έκανε μπρα-ντε-φέρ με το διάβολο, τώρα θα περπατήσει στο νερό!

Δεύτερη φορά που παραλληλίζει τον εαυτό του με τον Ιησού Χριστό ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς...

Η πρώτη ήταν όταν υπέγραψε στη Μάντσεστερ "ανεβάζοντας" στα social media μία φωτογραφία με αυτόν στη θέση του Χριστού να κάνει μπρα-ντε-φέρ με τον διάβολο...

Το νέο... βιβλικό χτύπημα του "Ίμπρα" ήρθε μέσω της συνέντευξης που έδωσε στον Τιερί Ανρί για λογαριασμό του "Skysports".

O Σουηδός επιθετικός είπε στον πρώην άσο της Άρσεναλ και συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, ότι το κίνητρο της επιστροφής ήταν ο τραυματισμός γιατί πολλοί αμφισβήτησαν ότι μπορεί να γυρίσει στην ενεργό δράση και την ποδοσφαιρική του κανονικότητα!

" Κανείς δεν το περίμενε ότι μπορώ να γυρίσω... Εγώ δεν θα τελείωνα ποτέ από το ποδόσφαιρο, βγαίνοντας από το γήπεδο κουτσαίνοντας. Θα βγω όπως μπήκα και όπως θέλω εγώ και όποτε θέλω εγώ!"

Κλείνοντας ο Ζλάταν πέταξε την θρησκευτική ατάκα αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Αν χρειαστεί να περπατήσω στο νερό θα το κάνω κι αυτό."

Αυτό είναι το post που' χει κάνει ο Ιμπραχίμοβιτς όταν επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK