Έκοψε λόγω... μεγέθους τον Ίσκο ο Φέργκιουσον!

Το ESPN έφερε στο φως της δημοσιότητας τον απίστευτο λόγο για τον οποίο το 2013 ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον "έκοψε" από τη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. O πολύπειρος προπονητής δεν ήθελε τον Ισπανό στην ομάδα του γιατί είδε κάτι πάνω του που δεν του άρεσε...

Έκοψε λόγω... μεγέθους τον Ίσκο ο Φέργκιουσον!

Το 2013 οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έψαχναν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στην τελευταία του σεζόν να περνάει από... κόσκινο όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έφτασαν στα χέρια του.

Σύμφωνα με το ESPN ένα από τα ονόματα που "έπαιξαν" για μεταγραφή στη Γιουνάιντετ ήταν κι αυτό του Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός που ήταν καταπληκτικός στον τελικό του Super Cup Ευρώπης κόντρα στην παρολίγον ομάδα του "κόπηκε" από τον Φέργκιουσον για έναν απίστευτο λόγο.

Real Madrid's Isco celebrates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Isco celebrates after scoring a goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς, ιστορίες σπουδαίων προπονητών να πέφτουν έξω στις εκτιμήσεις τους για ποδοσφαιριστές που στη συνέχεια της καριέρας τους έκαναν φοβερά πράγματα. Συμβαίνουν αυτά...

Ο Φέργκιουσον όμως δεν θεώρησε... ατάλαντο τον Ίσκο, ωστόσο πίστεψε ότι εξαιτίας του μεγέθους του κεφαλιού του δεν θα εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη! Ναι, ο Φέργκιουσον όπως γράφει το ESPN πίστευε ότι επειδή το κεφάλι του Ίσκο ήταν μεγαλύτερο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του θα είχε πρόβλημα να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο!

Τελικά, ο Ίσκο το 2013, έπειτα από σούπερ εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάλαγα πήρε μεταγραφή στη "Βασίλισσα" έναντι 30.000.000 ευρώ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK