Έκπληξη με νέο συμβόλαιο για Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρέθηκε στη μαύρη λίστα των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν θα ανανεώσουν για τη νέα σεζόν όμως δεν έχει πει ακόμα "αντίο"! Διαβάστε το story.

Μία εβδομάδα πριν ήρθε το διαζύγιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (από τη στιγμή ουσιαστικά που το όνομά του είναι εκτός της λίστας των παικτών που έδωσε ο σύλλογος όσον αφορά αυτούς που θα ανανεώσει), όμως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα πρέπει να θεωρείται "ξεγραμμένος" όσον αφορά τους "κόκκινους διαβόλους".

Τουλάχιστον  σύμφωνα με την "Manchester Evening News" η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μία είδηση που αν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για ανατροπή σκηνικού: το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος  να προσφέρει στον 35χρονο Σουηδό σούπερ σταρ ένα νέο συμβόλαιο με σύντομη διάρκεια!

 

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο "Ίμπρα" θα συνεχίσει κανονικά την αποθεραπεία του ενώ θα βρίσκεται μέσα στους κόλπους της ομάδας και ανάλογα την πορεία της αποθεραπείας του θα κινηθεί η διοίκηση για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner