Ένα βήμα πριν την έξοδο από τη Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αποχώρησε νωρίτερα από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ και όλοι κάνουν λόγο για το τέλος του Γερμανού από την ομάδα του Μουρίνιο. Ποιοι οι πιθανότεροι προορισμοί του.

Ένα βήμα πριν την έξοδο από τη Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

Επεισοδιακή ήταν η ημέρα για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. O Γερμανός έφτασε το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ για την καθιερωμένη προπόνηση, όμως προς έκπληξη όλων αποχώρησε μόλις 15 λεπτά αργότερα!

Ακόμη παραμένει άγνωστος ο λόγος που έφυγε έτσι, ωστόσο οι φήμες για αποχώρησή του από τον Ιανουάριο κιόλας δίνουν και παίρνουν.

Άλλωστε δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ η ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο (περίπου 150.000 ευρώ την εβδομάδα!).

Ο 32χρονος άσος που έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του δεν θα παραμείνει πολύ στο Μάντσεστερ. Ήδη είχε δείπνο με τους ιθύνοντες των Σικάγο Φάιερ του MLS, ενώ υπάρχει και το ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας, καθώς και της βραζιλιάνικης Σάντος.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει και ο ίδιος να κάνει, καθώς στο μυαλό του "παίζει" ακόμη και το ενδεχόμενο της απόσυρσης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK