ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα Ιμπραχίμοβιτς σε Πογκμπά

Ο Τιερί Ανρί πήρε συνέντευξη στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για το Skysports και δεν έχασε την ευκαιρία να... πειράξει τον Πογκμπά που περνούσε από μπροστά του. Διαβάστε τις κορυφαίες ατάκες που πέταξε ο Σουηδός με το... τρομακτικό γέλιο (VIDEO).

ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα Ιμπραχίμοβιτς σε Πογκμπά
henry ibrahomovic pogba

Συνέντευξη "θησαυρός" στην Αγγλία ανάμεσα σε δυο σπουδαίους άνδρες που άλλαξαν το... παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Από τη μία πλευρά ο Τιερί Ανρί και από την άλλη ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, που στα 35 του χρόνια παίζει σαν... 25άρης στο υψηλότερο επίπεδο.

Φυσικά αυτός που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλος από τον Σουηδό, ο οποίος μόλις είδε τον Πολ Πογκμπά να περνά στο βάθος τον κάλεσε να κάτσει δίπλα τους!

Αμέσως άρχισε να τον τρολάρει με κοφτερές ατάκες που δείχνουν πως ο Ζλάταν δεν... καταλαβαίνει από μεταγραφές ρεκόρ και χορό εκατομμυρίων.

"Έλα εδώ, ένα να κάτσεις δίπλα σε δυο μεγάλους παίκτες. Αλλά θα κάτσεις και δεν θα μιλάς", του είπε αρχικά και ξεράθηκαν στα γέλια. "Εδώ στο πάτωμα", συνέχισε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί δεν τον αφήνει να βαράει όλα τα φάουλ στην Γιουνάιτεντ: "Του είπα, έχεις μία ευκαιρία να σκοράρεις από φάουλ. Αν δεν τα καταφέρεις τότε έχασες την ευκαιρία σου!"

Για το αν θα συνεχιστεί αυτό, έκλεισε προκαλώντας νέα γέλια: "Όταν λείπει ο λιοντάρι, μαζεύονται οι γάτες κοντά-κοντά (στην περιοχή)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK