Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Σβάινσταϊγκερ;

Ο Μπάσταν Σβάινσταϊγκερ δεν έχει θέση στην ManUtd και σύμφωνα με την "Sun" η σωτήρια λύση για αυτόν θα έρθει μέσα από έναν ιστορικό σύλλογο της Βραζιλίας. Διαβάστε το story.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Σβάινσταϊγκερ;

Το 2014 ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ έζησε ένα μαγικό καλοκαίρι στην Βραζιλία όταν και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, δεν αποκλείεται πάντως σε λίγο καιρό από τώρα να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί στη "χώρα του καφέ" σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η αγγλική "Sun", ο 33χρονος Γερμανός άσος "ψάχνεται" από τη στιγμή που ο Ζοζέ Μουρίνιο τον έχει εκτός πλάνων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι άνθρωποι της ιστορικής Σάντος, μέσα από την οποία έχουν γράψει ιστορία οι Πελέ και Νεϊμάρ, ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

"Η ιδέα μου, και έχω προσπαθήσει το διοικητικό συμβούλιο της Σάντος για αυτό, είναι ότι η Σάντος έναν παίκτη με παγκόσμια αναγνώριση. Ψάχνουμε για ονόματα σε ευρωπαϊκούς συλλόγους που εντελώς ξαφνικά δεν χρησιμοποιούνται στις ομάδες τους και που μπορούν να ταιράξουν αυτό το προφίλ", δήλωσε ο τεχνικός της Σάντος, Ντοριβάλ, με τα σενάρια να θέλουν τον "Σβάινι" να είναι πολύ ψηλά στη λίστα της "Peixe".

News 24/7

24MEDIA NETWORK