Έτοιμος για τον τελικό ο Ιμπραχίμοβιτς!

Δείτε το απίστευτο ποστάρισμα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Instagram που έχει... τρελάνει τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λέτε να προλάβει τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ο Σουηδός;

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic warms up before the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday April 4, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Ibrahimovic AP

Πριν από ένα μήνα (20/4) ο 35άχρονος επιθετικός πάτησε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστών.

Οι εκτιμήσεις για το χρόνο επιστροφής του έκαναν λόγο για 7+ μήνες, όμως ο Ζλάταν έχει σκοπό να τους διαψεύσει όλους! Αρχικά ήρθαν οι δηλώσεις των γιατρών που του εγχείρησαν, οι οποίοι τόνισαν πως δεν έχουν ξαναδεί πιο δυνατό γόνατο στην καριέρα τους, ενώ στη συνέχεια ο άσος της Γιουνάιτεντ ξεκίνησε άμεσα αποθεραπεία.

Το Σάββατο ο Ζλάταν πέρασε σε άλλο... επίπεδο ανεβάζοντας φωτο μέσα στην πισίνα με λεζάντα: "έτοιμος για τον τελικό". Τι εννοεί άραγε ο ποιητής; Τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ;

Martin Rickett/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK