Έχει βρει τον αντικαταστάτη του Πογκμπά ο Μουρίνιο

Οι σχέσεις Μουρίνιο - Πογκμπά έχουν φτάσει στα άκρα και πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει το έδαφος για τον αντικαταστάτη του Γάλλου μέσου! Ποιος είναι ο παίκτης που φαντάζει φαβορί για την μεσαία γραμμή των "κόκκινων διαβόλων".

Manchester United manager Jose Mourinho talks to Manchester United's Marcus Rashford during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Mourinho AP IMAGES

Μετά το "εγώ είμαι το αφεντικό" του Ζοζέ Μουρίνιο στον Πολ Πογκμπά κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο "Aon Training Complex", άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω οι εναλλακτικές των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που οι δυο πλευρές δεν μπορέσουν να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτός που κινδυνεύει με έξοδο είναι ο Γάλλος μέσος, παρότι στην Αγγλία αναφέρουν ότι δεν πωλείται για... ευνόητους λόγους ( οικονομικούς). Βέβαια με μάνατζερ τον δαιμόνιο Μίνο Ραϊόλα, είναι σίγουρο πως ο Πογκμπά μπορεί να πιέσει για... ηρωική έξοδο αν χρειαστεί και να φτάσει στα άκρα.

Στην Γιουνάιτεντ είναι προετοιμασμένοι δια παν ενδεχόμενο και ήδη έχει εντοπιστεί ο αντικαταστάτης του 24χρονου άσου. Το όνομα του; Ζαν Μικαέλ Σερί! Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο της Νις, τον οποίο προσπάθησε να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα πριν λίγους μήνες.

Το κόστος μιας τέτοια μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 40.000.000€, με τον Μουρίνιο ήδη να... τρέχει τις διαδικασίες. Όσον αφορά τον Πογκμπά, η Γιουνάιτεντ δεν θα δυσκολευτεί να τον πουλήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK