Ο Γκριεζμάν έβαλε ξανά φωτιά....

Συνεχίζει να δημιουργεί... σύννεφα με τις κινήσεις και τις δηλώσεις του ο Αντουάν Γκριεζμάν. Μετά τις "6 στις 10" πιθανότητες να πάει στην Γιουνάιτεντ και το "θέλω να κερδίζω τίτλους", έρχεται η φωτογραφία του με φίλο των "κόκκινων διαβόλων" ως... κερασάκι στην τούρτα. (PHOTO)

Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates after scoring a penalty during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates after scoring a penalty during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Κάτι που ξεκίνησε ως φημολογία, έχει φτάσει να γίνεται όλο και πιο έντονο όσο περνάνε οι μέρες.

Θα πάει ή όχι ο Αντουάν Γκριεζμάν στην Γιουνάιτεντ; Αν πάει για πόσα εκατομμύρια, αν δεν πάει τι θα κάνει; Θα παραμείνει στην Ατλέτικο; Ερωτήματα που επισκιάζουν συνεχώς το μέλλον του Γάλλου επιθετικού που ζητάει τίτλους, αλλά προς το παρόν δεν... τους βλέπει με το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Γκριεζμάν βρίσκεται αυτές τις μέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για να παρακολουθήσει τους τελικούς της Ανατολής ανάμεσα στο Κλίβελαντ και τη Βοστώνη. Στην πόλη των Κελτών, ο παίκτης εθεάθη και έβγαλε φωτογραφία με έναν φαν του, που φορούσε εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τυχαίο γεγονός; Ή ένα προφητικό μήνυμα για το που θα βρίσκεται ο Γάλλος σταρ τη νέα σεζόν;

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK