Γιατί "κολλάει" η ανακαίνιση του "Ολντ Τράφορντ"

Οι Γκλέιζερς μπορεί να έχουν βλέψεις για ένα μεγαλύτερο "Θέατρο των Ονείρων", αλλά μία ενδεχόμενη ανακαίνιση του γηπέδου ενδέχεται να αφήσει τους "Μπέμπηδες" άστεγους μετά από 108 χρόνια, με τα σχέδια του πρότζεκτ να μένουν στάσιμα.

Ένα γήπεδο της τάξεως των 76 χιλιάδων θέσεων όπως το "Ολντ Τράφορντ" δεν είναι και άσχημο για τα πρότυπα ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, η οικογένεια Γκλέιζερ φαίνεται να μην αρέσκεται στο υπάρχον νούμερο, σκοπεύοντας να επεκτείνει το "Θέατρο των Ονείρων" στα 88 χιλιάδες καθίσματα.

Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στην εξέδρα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, αφού είναι η μοναδική που έχει παραμείνει ανέγγιχτη από τη κατασκευή της, προσθέτοντας τώρα ακόμα ένα διάζωμα.

Κάτι τέτοιο όμως θα οδηγούσε τους "Κόκκινους Διαβόλους" στην αναζήτηση προσωρινής στέγης, ενώ θα έμεναν και άστεγοι για πρώτη φορά μετά το 1910.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την βρετανική Sun, ένας εκ των διευθυντών του αγγλικού συλλόγου, ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "Θα είναι μια διαδικασία μεγάλου χρονικού διαστήματος και δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει τρόπος να το κάνουμε, χωρίς να μείνουμε άστεγοι".

Ένα επιπρόσθετο θέμα που προκύπτει όμως για τη Γιουνάιτεντ αποτελεί το μέρος που θα στεγαστεί η ομάδα, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή. "Έχουμε τη μεγαλύτερη βάση οπαδών στη χώρα και δεν βρισκόμαστε στο Λονδίνο, όπου θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το Γουέμπλεϊ. Δεν είναι μία απλή διαδικασία και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε το εντός έδρας πλεονέκτημα που έχουμε εδώ", πρόσθεσε ο ιθύνων του κλαμπ.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.