Η αγκαλιά που δεν περίμενε ουδείς από τον Μουρίνιο!

Θα περίμενε ποτέ κανείς ο Ζοζέ Μουρίνιο να αγκαλιάσει δημόσια δημοσιογράφο μετά από αγώνα; Ο "special one" το τόλμησε και είχε σοβαρό λόγο να το κάνει. Δείτε το VIDEO!

Η αγκαλιά που δεν περίμενε ουδείς από τον Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλησε να τραβήξει ακόμα περισσότερο το σχοινί όσον αφορά στη σχέση του με τον Πολ Πογκμπά αφού στο ματς με την Σεβίλλη (πρώτο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νοκ-άουτ φάση Champions League μετά από τέσσερα χρόνια) τον άφησε αρχικά στον πάγκο, δίνοντας φανέλα βασικού στον άξονα στον νεαρό Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο "special one" ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν δέχτηκε βομβαρδισμό ερωτήσεων για την απουσία του "Mr 89.000.000 λίρες" από το βασικό σχήμα, ωστόσο στο φιινάλε τα πράγματα ήταν καλύτερα για τον Πορτογάλο.

Η αγκαλιά που δεν περίμενε ουδείς από τον Μουρίνιο!

Αφενός γιατί ο νεαρός Άγγλος φορ τον ικανοποίησε πολύ με την απόδοσή του, στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του στο Champions League, και αφετέρου γιατί ο ρεπόρτερ του " BT Sport", Ντες Κέλι, που του πήρε συνέντευξη στη μεικτή ζώνη τον ρώτησε για τον νεαρό άσο, γεγονός που τον ώθησε μάλιστα να τον αγκαλιάσει!

"Μπορώ να σε αγκαλιάσω; Σε ευχαριστώ, αυτή είναι ερώτηση. Πήγα πριν στη συνέντευξη Τύπου και οι ερωτήσεις ήταν για τον Πολ (σ.σ. λόγω του τραυματισμού του Ερέρα στο 18' αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή για τους "κόκκινους διαβόλους").

Οι ερωτήσεις θα έπρεπε να είναι για αυτό το παιδί", δήλωσε αρχικά ο 55χρονος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, για να συμπληρώσει για τον ΜακΤόμινεϊ: "Νομίζω πως ήταν φανταστικός, έκανε τα πάντα σωστά.

Έβαλε μεγάλη πίεση στον Μπανέγα και τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Ήταν πάντα άνετος με τη μπάλα στα πόδια και βοήθησε στην κατοχή, ήταν υπέροχος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK