Η απονομή τίτλου για την Σίτι έγινε στο Ολντ Τράφορντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε εντός έδρας στο τοπικό ντέρμπι από την Γιουνάιτεντ αλλά μία εβδομάδα μετά πήρε το αίμα της πίσω, με την στέψη της να γίνεται στο... Ολντ Τράφορντ (VIDEO)!

Η απονομή τίτλου για την Σίτι έγινε στο Ολντ Τράφορντ!

Αυτό θα πει γλυκιά εκδίκηση! Πριν από οκτώ βράδια η Σίτι κέρασε φαρμάκι τους οπαδούς της αφού ηττήθηκε 3-2 μέσα στο σπίτι της από την Γιουνάιτεντ και έχασε χρυσή ευκαιρία να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε (κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου), όμως τώρα οι "γαλάζιοι" του Μάντσεστερ έχουν αρχίσει ήδη τους πανηγυρισμούς...

Αιτία η επικράτησή τους με 3-1 επί της Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ" που συνδυάστηκε με την ήττα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ με 1-0 από την ουραγό Γουέστ Μπρομ , με τα αποτελέσματα αυτά να εκτοξεύουν τη διαφορά των δύο ομάδων στους 16 πόντους (87 έναντι 71) και να στέφουν μαθηματικά πρωταθλήτρια την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το γκολ... τίτλου για την Σίτι ήρθε στο 73ο λεπτό του Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ με κεφαλιά του Τζέι Ροντρίγκεθ, με τους "πολίτες" να κατακτούν τον τίτλο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε όπως η Γιουνάιτεντ το 2001 και να πανηγυρίζει έτσι το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία της!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK