Η κατάρα του ημιχρόνου "χτύπησε" ξανά την Μ.Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε πλήρως σε όλους τους τομείς της στατιστικής απέναντι στη Μπέρνλι όμως έμεινε "άσφαιρη" στο πρώτο μέρος, κάτι που τείνει να της γίνει... συνήθεια!

Η κατάρα του ημιχρόνου "χτύπησε" ξανά την Μ.Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε 15 προσπάθειες προς την εστία της Μπέρνλι, 65% κατοχή της μπάλας και 91% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης όμως το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ στο "Old Trafford" χάρη στον εξαιρετικό γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, Τομ Χίτον.

Το εντυπωσιακό μάλιστα στην περίπτωση των "κόκκινων διαβόλων" είναι πως έχει καταντήσει... συνήθεια για αυτούς να μένουν χωρίς γκολ στα πρώτα 45λεπτα των αγώνων τους.

Η κατάρα του ημιχρόνου "χτύπησε" ξανά την Μ.Γιουνάιτεντ

Είναι χαρακτηριστικό πως από τα επτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο των 6 εξ αυτών και η μόνη φορά που βρήκαν δίχτυα ήταν απέναντι στην Φενέρμπαχτσε για το Europa League (3-0 στο πρώτο ημίχρονο).

Όσον αφορά δε στην Premier League, δεν έχουν σκοράρει σε κανένα από τα 10 ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα στο πρώτο 20λεπτο.

Μία από τις αιτίες για αυτό το αρνητικό ρεκόρ είναι σίγουρα και η αφλογιστία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε στο φινάλε του πρώτου μέρους με την Μπέρνλι 540 λεπτά χωρίς γκολ σε όλες τις διοργανώσεις..

News 24/7

24MEDIA NETWORK