Η νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι... ανακυκλωμένη!

Η Αdidas είπε να πρωτοτυπήσει στη δημιουργία και αυτή τη φορά το έκανε για τα καλά με τη Γιουνάιτεντ να αποτελεί το "πειραματόζωό" της. Δείτε το υλικό που επέλεξε για να φτιάξει τη νέα φανέλα της ομάδας με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει (PHOTOS).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως και λογικό είναι όποια αθλητική εταιρεία τη "ντύνει" να τη προσέχει κατάλληλα. Στη προκειμένη περίπτωση η Adidas διάλεξε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, αποκλειστικά για την αγγλική ομάδα, ο οποίος θα συζητηθεί.

Φωτογραφίες με τη νέα τρίτη κατά σειρά εμφάνιση των "κόκκινων διαβόλων" διέρρευσαν στο διαδίκτυο με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει, όμως άλλος είναι ο κυρίαρχος λόγος θαυμασμού. Η γνωστή εταιρεία ένδυσης αποφάσισε να δημιουργήσει φανέλα, φροντίζοντας παράλληλα το περιβάλλον, καθώς θα είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμο πλαστικό της θάλασσας.

Το χρώμα της εμφάνισης που θα κυριαρχεί είναι το σκούρο μπλε, ενώ το σήμα και τα υπόλοιπα διακριτικά θα φέρουν χρυσή απόχρωση. Επιπλέον, το μπλε χρώμα θα συνδυάζεται με ένα σχέδιο λεπτών κάθετων μαύρων τελειών. Ωστόσο, αυτό που "κλέβει" τη παράσταση είναι η φράση που κρύβει στο εσωτερικό του γιακά, γράφοντας "Για τους ωκεανούς", έτσι ώστε να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ:

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.