Το ποδόσφαιρο... επιστρέφει στον Ζλάταν!

Έξι μήνες ήταν αρκετοί για να γιάνει το "τέρας της φύσης" και να επιστρέψει σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το ESPN η μεγάλη επιστροφή του Ζλάταν στις προπονήσεις έχει οριστικοποιηθεί και οι φαν περιμένουν τον Σουηδό πως και πως.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Manchester United and St.-Etienne at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 16, 2017 . (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Manchester United and St.-Etienne at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 16, 2017 . (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η μεγάλη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά τον τραυματισμό του έχει δρομολογηθεί και θα γίνει στο τέλος Οκτωβρίου!

Σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα ο Σουηδός, που για πολλούς προ έξι μηνών ήταν "τελειωμένος" εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο, επανέρχεται πιο δυνατός και υγιής από ποτέ για να παίξει ποδόσφαιρο στα 36 του χρόνια.

Οι γιατροί όπως είναι ήδη γνωστό έχουν πάθει... πλάκα με τον Ζλάταν και τον τρόπο με τον οποίο το σώμα του επανήλθε μετά τον τραυματισμό, ωστόσο συστήνουν προσοχή και να μπει ο εμβληματικός στράικερ μεθοδικά πίσω στη δράση και όχι επιπόλαια.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του έχοντας δώσει στον Ζλάταν το "10", άλλωστε όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος έχει αφήσει μισοτελειωμένες δουλειές στο "Όλντ Τράφορντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK