Η ταλεντάρα από την Κύπρο που θέλει ο Μουρίνιο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε 185.000.000 ευρώ για την καλοκαιρινή μεταγραφική της ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ. Δείτε ποιος είναι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που θέλει ο Μουρίνιο και ετοιμάζεται να δώσει 20.000.000 ευρώ για να τον πάρει στο "Old Trafford"!

Η ταλεντάρα από την Κύπρο που θέλει ο Μουρίνιο!

To καλοκαίρι του 2016 βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σαρώνει στις μεταγραφές, αποκτώντας τους Πολ Πογκμπά, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Χένρικ Μιχιταριάν και Ερίκ Μπεγί, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι "κόκκινοι διάβολοι" θα συνεχίσουν το ίδιο εντυπωσιακά και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ταλεντάρα από την Κύπρο που θέλει ο Μουρίνιο!
© GRAHAM CHADWICK

Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεσή τους σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από το Νησί, τα οποία αποκαλύπτουν το νέο μεγάλο στόχο του Ζοζέ Μουρίνιο. Αυτός είναι ο 18χρονος Κύπριος διεθνής μέσος (2 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του) Γρηγόρης Κάστανος, ο οποίος ανήκει από το 2014 στην Γιουβέντους, με τον Πορτογάλο τεχνικός της Γιουνάιτεντ να έχει στείλει ήδη σκάουτς στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον παίκτη.

Η ταλεντάρα από την Κύπρο που θέλει ο Μουρίνιο!

Αυτή τη στιγμή ο 18χρονος μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο και οι διοικούντες την "βέκια σινιόρα" θέλουν να ανεβάσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 17.000.000 λίρες (ποσό λίγο πάνω από 20.000.000 ευρώ), με το ποσό πάντως αυτό να μην είναι απαγορευτικό για την Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που ο Μουρίνιο ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτησή του.

Η ταλεντάρα από την Κύπρο που θέλει ο Μουρίνιο!

Ο αγγλικός σύλλογος παρακολουθεί διακριτικά εδώ και αρκετό καιρό τον παίκτη, ο οποίος έχει μάλιστα ως κορυφαία στιγμή του με τη φανέλα της Γιουβέντους το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για το UEFA Youth League τον περασμένο Νοέμβριο, όταν σκόραρε δις για τους "μπιανκονέρι" στο 2-1 επί των "πολιτών".

O Γρηγόρης Κάστανος εν δράσει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK