Η τρελή απαγόρευση του Μουρίνιο στον Πογκμπά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί πως το αγαπημένο άθλημα του Πογκμπά εκτός ποδοσφαίρου είναι η βάση για τους τραυματισμούς του και ο Ζοζέ Μουρίνιο του επέβαλε σχετική... απαγόρευση.

Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η εποχή της "σιδηράς πειθαρχίας" έχει περάσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το αντίο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως ούτε και με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι υπερβολικά άνετη η ζωή των παικτών των "κόκκινων διαβόλων".

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να το συνυπογράψει ο Πογκμπά, με την αγγλική "Sun" να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος άσος της ομάδας είναι υποχρεωμένος να απαρνηθεί το μπάσκετ, άθλημα που λατρεύει και το οποιό συνήθιζε να παίζει αρκετές φορές στην Ιταλία έχοντας για παρέα τον... Μάσιμο Αλέγκρι.

Αιτία η άποψη του συλλόγου πως το συγκεκριμένο άθλημα επιβαρύνει το σώμα του, με αποτέλεσμα να βγάζει τραυματισμούς στο γόνατα (τελευταίο ματς που έχασε ήταν κόντρα στην Βασιλεία για το Europa League), με τον Μουρίνιο να είναι μάλιστα εκείνος που του κοινοποίησε την απαγόρευση.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK