H χαριστική βολη στον Μουρίνιο από την... Μπέρνλι!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πληγωθεί αφάνταστα μετά την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της προπονητικής καριέρας του και σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, η απόλυση θα έρθει μέσω... Μπέρνλι. Διαβάστε το story.

Manchester United manager Jose Mourinho shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ούτε στον μεγαλύτερο εχθρό του δεν θα ευχόταν ο Ζοζέ Μουρίνιο να βιώσει αυτα που... τραβάει ο ίδιος τους τελευταίους μήνες. Πρώτα ήταν η γκρίνια του για την απροθυμία της διοίκησης να του κάνει τις μεταγραφές που ζητούσε και τα άσχημα αποτελέσματα στα φιλικά, τώρα ήρθε το δεύτερο κύμα ισοπέδωσης για τον Πορτογάλο μέσα από τους επίσημους αγώνες.

Η Μπράιτον έριξε το πρώτο "χαστούκι" επικρατώντας 3-2 της Γιουνάιτεντ ενώ η Τότεναμ έκανε τον Πορτογάλο να δει... αστεράκια. Θρίαμβος με 3-0 για τους Λονδρέζους στο "Ολντ Τράφορντ", η πιο βαριά εντός έδρς ήττα στην προπονητική καριέρα του Μουρίνιο και η χειρότερη εκκίνηση σε πρωτάθλημα για τους "κόκκινους διαβόλους" τα τελευταία 26 χρόνια. Κοινώς... καταστροφή!

Η απόλυτη καταστροφή για τον Μουρίνιο δεν έχει έρθει για τον 55χρονο τεχνικό από τη στιγμή που διατηρεί τη θέση του στον πάγκο, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail" που επικαλείται πηγές μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας, αν έρθει τρίτη σερί ήττα την Κυριακή από την Μπέρνλι, ο Μουρίνιο θα κουνήσει μαντήλι και ο Ζινεντίν Ζιντάν θα γίνει αυτόματα πρώτο φαβορί για να πάρει τη σκυτάλη...

Manchester United manager Jose Mourinho, left, shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United manager Jose Mourinho, left, shouts out from the touchline during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

"Λένε πως ο Ζοζέ θα είναι παρελθόν σύντομα. Κάποιοι πιστεύουν πως θα είναι εκτός ομάδας αν χάσει από την Μπέρνλι ενώ άλλοι δεν τον βλέπουν να αντέχει πέρα από τον Σεπτέμβριο.

Το έχουμε ξαναδεί το έργο στο παρελθό. Ο σύλλογος θα λέει πως στηρίζει τον Ζοζέ αλλά όλοι είδαμε τι συνέβη με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Οι παίκτες συζητούν ήδη μεταξύ τους για την πιθανότητα να έρθει και να αναλάβει ο Ζιντάν", δήλωσε στο αγγλικό μέσο άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μέσα από τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως ο Μουρίνιο δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί και να αφήσει συμβόλαιο που του αποφέρει ετησίως 15.000.000 ευρώ ενώ από την πλευρά του ο Εντ Γούντγουορντ (αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ) ναι μεν δεν θέλει να προχωρήσει σε τρίτη αλλαγή προπονητή τα τελευταία 4,5 χρόνια αλλά θα δεχτεί τρομερή πίεση να το κάνει αν έρθει τρίτη σερί ήττα την ερχόμενη Κυριακή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK