"It's Zlatan time": Ο Ιμπραχίμοβιτς στα κόκκινα της Γιουνάιτεντ

Την Παρασκευή (1/7) ήταν η σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώσει την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των "κόκκινων διαβόλων".

"It's Zlatan time": Ο Ιμπραχίμοβιτς στα κόκκινα της Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε την Πέμπτη (30/6) πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Την Παρασκευή (1/7) ήταν η σειρά των "κόκκινων διαβόλων" να ανακοινώσουν την μεταγραφή, με τον Σουηδό να φορά για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας ομάδας του και να προχωρά στις πρώτες δηλώσεις.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Premier League. Είναι αυτονόητο ότι ανυπομονώ να δουλέψω ξανά με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Είναι ένας φανταστικός προπονητής και είμαι έτοιμος γι'αυτή τη νέα και συναρπαστική πρόκληση. Έχω απολαύσει μέχρι στιγμής την καριέρα μου και έχω μερικές υπέροχες αναμνήσεις. Τώρα είμαι έτοιμος να δημιουργήσω νέες στην Αγγλία", τόνισε ο 34χρονος.

Ο Ιμπραχίμοβιτς αποχώρησε μετά από τέσσερις σεζόν στο Παρίσι και ισάριθμα πρωταθλήματα και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή επιθετικού του Μουρίνιο στους "κόκκινους διαβόλους".

Οι Άγγλοι είναι η όγδοη ομάδα στην καριέρα του μετά από Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μουρίνιο "έκοψε" τον Γκιγκς και είχε λόγο που το έκανε

News 24/7

24MEDIA NETWORK