Κάνει "βασιλιά" τον Μουρίνιο με νέο ηγεμονικό συμβόλαιο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Ζοζέ Μουρίνιο αλλά του το δείχνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο: ένα νέο μυθικό συμβόλαιο. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Το παρελθόν μας μαρτυράει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο δύσκολα μένει πάνω από τρία χρόνια σε έναν σύλλογο αφού λατρεύει να κυνηγάει νέες προκλήσεις στην προπονητική καριέρα του, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να "σπάσει" αυτή την... παράδοση.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της "Sun", η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" είναι διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2019), που θα είναι πενταετές και θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 65.000.000 λίρες.

Σε ευρώ αυτό μεταφράζεται σε 72.500.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει τελικά αυτή η πρόταση και την αποδεχτεί ο Πορτογάλος, θα έχει ετήσιο κασέ πάνω από 14.000.000 ευρώ...

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.