Κάρικ μέχρι τα... γεράματα στην Γιουνάιτεντ!

Έχει σημασία η ηλικία; Από τη στιγμή που το λέει η καρδιά και πάνω απ' όλα τα... πόδια του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανέωσε το συμβόλαιο του... 36άχρονου Μίκαελ Κάρικ μέχρι το 2018.

United's Michael Carrick lifts the trophy after they won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Michael Carrick AP

Από τον Ιούλιο του 2006 όταν και αποκτήθηκε από την Τότεναμ έναντι του ποσού των 16.000.000€, ο Κάρικ έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, ένα FA Cup, δυο League Cups, ένα FIFA Club World Cup, ένα Champions League, έξι ommunity Shields και φυσικά το Europa League φέτος.

Μπορεί να μην έγινε ο αντικαταστάτης του Ρόι Κιν, όπως ονειρευόταν ο Άλεξ Φέργκιουσον, όμως αποτελεί ένα πιστό στρατιώτη της Γιουνάιτεντ που αν και 36 ετών, αντέχει ακόμα και προσφέρει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ζοζέ Μουρίνιο ζήτησε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και... βλέπουμε. Με 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ποιος μπορεί να του ρίξει άδικο;

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK