Κιν: "Δεν είναι ο Μουρίνιο ο special one"

O Ζοζέ Μουρίνιο αυτοπροσδιορίστηκε "special one" όταν ανέλαβε το καλοκαίρι του 2004 την Τσέλσι και έκτοτε το προσωνύμιο αυτό έχει γίνει "ένα" με τον Πορτογάλο. Για τον Ρόι Κιν όμως, άλλος είναι πλέον ο προπονητής που αξίζει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Κιν: "Δεν είναι ο Μουρίνιο ο special one"

Ο τίτλος του "special one" ανήκει στον Ζοζέ Μουρίνιο από τη στιγμή που έτσι αποκάλεσε τον εαυτό του όταν ανέλαβε για πρώτη φορά ηνία αγγλικού συλλόγου πριν από 12 χρόνια (Τσέλσι), σύμφωνα πάντως με τον άλλοτε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, εκείνος που ξεχωρίζει από όλους τους άλλους συναδέλφους του τη σημερινή εποχή είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Κιν: "Δεν είναι ο Μουρίνιο ο special one"

"Υπάρχουν δύο προπονητές στο Μάντσεστερ. Ο Μουρίνιο θεωρεί πως είναι ο special one, για μένα, τέτοιος είναι ο Γκουαρδιόλα.

Έχουμε δει την Μάντσεστερ Σίτι να ξεκινάει καλά και στο παρελθόν και έπειτα να παίρνουν λίγο το πόδι τους από το γκάζι, όμως δεν νομίζω να συμβεί με αυτό τον τύπο", σχολίασε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού "ITV", ενώ παράλληλα τάχτηκε υπέρ της απόφασης Γκουαρδιόλα να ξεκαθαρίσει από τώρα στους Χαρτ και Γιαγιά Τουρέ πως δεν έχουν θέση στην ομάδα του.

Κιν: "Δεν είναι ο Μουρίνιο ο special one"

Αν κρίνει πάντως κανείς μόνο και μόνο από τα αποτελέσματα, ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν έχει εντυπωσιάσει άπαντες στην Μάντσεστερ Σίτι, με τους "πολίτες" να μετρούν μέχρι στιγμής "7 στα 7" σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων το εκτός έδρας 2-1 επί της Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK