Ξέσπασμα Μουρίνιο για τα λεφτά που... σκορπάει η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να ακολουθήσει την Σίτι στη μάχη του τίτλου και ο Ζοζέ Μουρίνιο κατέληξε στο συμπέρασμα πως τη διαφορά στις δύο ομάδες την κάνουν τα λεφτά!

Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Μετά το 2-2 με την Λέστερ το περασμένο Σάββατο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωθηκε σε νέα ισοπαλία με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά στην έδρα της κόντρα στην Μπέρνλι στην Boxing Day, και το γεγονός αυτό έκανε τον Ζοζέ Μουρίνιο να... εκραγεί!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ισχυρίστηκε πως η ομάδα του δεν έχει το κατάλληλο υλικό για να χτυπήσει τον τίτλο της Premier League και έδειξε με το δάχτυλό του την πρωτοπόρο Σίτι αναφερόμενος στις πολλές δαπανηρές μεταγραφές που κάνει η ομάδα του Γκουαρδιόλα.

"Δεν είναι αρκετά, δεν είναι αρκετά τα χρήματα που δίνουμε. Η Μάντσεστερ Σίτι αγοράζει φουλ μπακς με την τιμή επιθετικών", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" και συνέχισε:

Ξέσπασμα Μουρίνιο για τα λεφτά που... σκορπάει η Σίτι!

"Η τιμή για τους μεγάλους συλλόγους είναι διαφορετική σε σύγκριση με τους άλλους συλλόγους. Οι μεγάλοι και ιστορικοί σύλλογοι συνήθως τιμωρούνται στην αγορά λόγω της ιστορίας τους.

Είμαστε στο δεύτερο χρόνο της προσπάθειας να αναδομήσουμε μία ποδοσφαιρική ομάδα που ξέρετε πως τώρα δεν είναι μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο.

Όταν μιλάτε για υποχρέωση κατάκτησης της Premier League, η Τότεναμ δεν έχει αυτή την ευθύνη γιατί δεν είναι σύλλογος με τις ίδιες ευθύνες που έχουμε εμείς.

Η Άρσεναλ δεν έχει την υποχρέωση κατάκτησης του τίτλου, όπως και η Τσέλσι. Εσείς οι δημοσιογράφοι λέτε για 7 πόντους που πήραμε στα 5 τελευταία ματς, εγώ λέω ότι στα δύο τελευταία ματς είχαμε 15 ευκαιρίες για γκολ και δεχτήκαμε 3 σκ@@ά γκολ και ένα εκπληκτικό φάουλ-γκολ".

Σημειώνεται βέβαια πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ξοδέψει κοντά στα 300.000.000 λίρες για μεταγραφές εδώ και 1,5 χρόνο αν αναλογιστεί κανείς την απόκτηση παικτών όπως οι Πογκμπά (89 εκ.λίρες), Λουκακού (80 εκ.λίρες), Μάτιτς (40 εκ.λίρες), Μιχιταριάν (38 εκ.λίρες) Μπεγί (34 εκ.λίρες) και Λίντελοφ (30 εκ.λίρες)...

News 24/7

24MEDIA NETWORK