Μετά την κατακραυγή, ο Μουρίνιο βγήκε να πει τον καημό του στο CNN!

Δέχτηκε ανελέητη κριτική και τώρα δίνει καυστικές απαντήσεις. Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τις... 18 ομάδες που βλέπουν την πλάτη της ΜanUntd αλλά και για τον κόσμο που αν έχει κοινή λογική θα τον καταλάβει!

Μετά την κατακραυγή, ο Μουρίνιο βγήκε να πει τον καημό του στο CNN!

Για πολύ κόσμο η αποτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League ήταν παταγώδης από τη στιγμή που ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει δει τη διοίκηση να του κάνει όλα τα χατήρια και να του κάνει μεταγραφές 300.000.000 λιρών τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο ίδιος πάντως ο "special one" όχι μόνο δεν δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τα αρνητικά έως και απαξιωτικά σχόλια που έγιναν για αυτόν αλλά θέλησε να "καπελώσει" όλους τους επικριτές του, φτάνοντας σε σημείο να μιλήσει για τις 18 ομάδες που περνάει στη βαθμολογία της Premier Lague η Γιουνάιτεντ μέσω συνέντευξής του στο "CNN":

"Δεν μπορώ να μπορώ να καταλάβω την κριτική. Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση, μπορώ να καταλάβω τη στενοχώρια κάποιου για την αποχώρησή μας από τη συνέχεια του Champions League αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι περισσότερο.

Στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο της Αγγλίας, υπάρχουν στιγμές που και οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν τη μεταβατική τους περίοδο πέρα από τις στιγμές που έχουν συνεχείς επιτυχίες.

Μετά την κατακραυγή, ο Μουρίνιο βγήκε να πει τον καημό του στο CNN!

Κοιτώντας λοιπόν την Premier League βλέπουμε μία ομάδα, την Μάντσεστερ Σίτι, που τα τελευταία χρόνια προετοιμάστηκε καλύτερα από εμάς για να είναι πρώτη και 18 ομάδες να είναι πίσω μας στη βαθμολογία.

Μία μπροστά μας, 18 πίσω μας", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" και πρόσθεσε με νόημα: "Φυσικά, στο μέλλον θέλουμε να έχουμε 19 συλλόγους που να είναι πίσω από μας αλλα αυτή είναι η πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα αυτή ισχύει για ανθρώπους με μυαλό, με κοινή λογική, με γνώση του αθλήματος".

Όταν δε ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε από την Γιουνάιτεντ να παίζει πιο συναρπαστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο που να κάνει τους οπαδούς της να σηκώνονται συχνά από τις θέσεις τους, δεν... κρατήθηκε και πέταξε εντυπωσιακή ατάκα: "Τι εννοείτε με αυτό; Να παίζουμε δηλαδή όπως κάναμε κόντρα στην Τσέλσι και στην Λίβερπουλ τις οποίες νικήσαμε πρόσφατα με 2-1;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK