Μία "ανάσα" από Γιουνάιτεντ ο Μεχιταριάν

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Χένρικ Μεχιταριάν απ' την Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" για τον Αρμένιο άσο.

Μία "ανάσα" από Γιουνάιτεντ ο Μεχιταριάν

Μία "ανάσα" από την απόκτηση του Χένρικ Μεχιταριάν βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Guardian" η αγγλική ομάδα κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Αρμένιου άσου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" προσέφεραν 36.000.000 ευρώ για χάρη του 27χρονου μεσοεπιθετικού, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Βεστφαλών, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε να επιβεβαιώνει, με δηλώσεις του, πως οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal.

"Η κατάσταση είναι διαφορετική. Η Μάντσεστερ έκανε νέα πολύ βελτιωμένη πρόταση. Σ' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν πάρεις την τελική απόφαση. Επιστρέφουμε στις προπονήσεις τη Δευτέρα και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε πάρει την απόφασή μας", σχολίασε ο Βάτσκε.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μεχιταριάν, η γερμανική ομάδα θα χάσουν ακόμα έναν βασικό ποδοσφαιριστή, μετά τους Ιλκάι Γκιντογκάν και Ματς Χούμελς. Όσον αφορά στη Γιουνάιτεντ, αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή, ύστερα από την απόκτηση του Ερίκ Μπεγί απ' την Βιγιαρεάλ, ενώ μένει να φανεί αν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να μετακομίσει κι αυτός στο Μάντσεστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK