Μιχιταριάν στην Άρσεναλ, τον Ραϊόλα ποιος τον ρώτησε;

Σπουδαία κλαμπ όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκουν δυσκολίες για τις μεταξύ τους συμφωνίες. Και πως να μην πέσουν σε... παγόβουνα όταν πίσω τους βρίσκονται ατζέντες όπως ο Μίνο Ραϊόλα. Ο δαιμόνιος μάνατζερ "χτύπησε" σχετικά με το στόρι: Άρσεναλ, Σάντσες, Μάντσεστερ.

Μάντσεστερ και Άρσεναλ υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο για να προχωρήσουν το deal της ανταλλαγής του Μιχιταριάν με τον Αλέξις Σάντσες συν χρήματα.

Όπου ξενοδόχος, βάλτε το όνομα του δαιμόνιου μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα ο οποίος έχει την ικανότητα να πουλήσει... πάγο σε εσκιμώο.

Ο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον Μιχιταριάν φέρεται έτοιμος να ζητήσει προμήθεια για την ανταλλαγή του πελάτη του με τον Αλέξις Σάντσες, παράλληλα παρουσιάζεται ότι πιέζει το κλαμπ του Μουρίνιο να πληρώσει και αποζημίωση στον πρώην άσο της Ντόρτμουντ επειδή χαλάει το μεταξύ τους συμβόλαιο που έχει διάρκεια άλλα 2,5 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος μάνατζερ έχει μπόλικους πελάτες στους "Κόκκινους Διαβόλους" όπως οι Πογκμπά, Ζλάταν, Λουκάκου, Ρομέρο.