Μουρίνιο: "Αδιάφορο πως θα με υποδεχθούν"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται στην... πρώην του Ζοζέ Μουρίνιο, Τσέλσι, με τον Πορτογάλο να δηλώνει πως δεν τον ενδιαφέρει πως θα αντιδράσουν οι οπαδοί των "μπλε" κατά την επιστροφή του!

Μουρίνιο: "Αδιάφορο πως θα με υποδεχθούν"
mourinho

Την Κυριακή το απόγευμα (18:00) ο Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως αντίπαλος την Τσέλσι ως προπονητής ομάδας της Premier League. Φυσικά το ενδιαφέρον είναι στραμμένο πάνω του και στο πως θα τον αντιμετωπίσει ο κόσμος.

Ο ίδιος, βέβαια, δεν φαίνεται να... ενδιαφέρεται και τόσο για τις αντιδράσεις και δεν δίστασε να το πει δημόσια:

"Το να πω πως με ενδιαφέρει δεν θα είναι αλήθεια, γιατί όταν είμαι σε ένα παιχνίδι δεν σκέφτομαι αυτό. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και τον αγώνα. Έτσι δεν με νοιάζει καθόλου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν ξέρω τι να περιμένω. Μπορούν να σκεφτούν τις καλές στιγμές που ζήσαμε και να υπάρξει καλή αντίδραση. Μπορούν να πουν πως για 90 λεπτά είναι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ και δεν μας άρεσε αυτό".

Βέβαια μετά στάθηκε στην ξεχωριστή σχέση που έχει με τους "μπλε":

"Κάποιοι προπονητές αποχωρούν από μία ομάδα και θέλουν να βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα. Μιλούν για ότι συνέβη. Μιλούν συνέχεια. Εγώ δεν είμαι έτσι. Φεύγω από μία ομάδα με καλές αναμνήσεις και συναισθήματα γιατί προσπάθησε να πετύχουμε. Έδωσα τα πάντα και δεν θέλω να μιλάω για τα άσχημα. Κρατάω τις πιο όμορφες στιγμές με την Τσέλσι γιατί είναι πραγματικά πολλές. Με τους οπαδούς έχουμε ξεχωριστή σχέση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK