Ο Ιμπραχίμοβιτς άφησε στον Λουκάκου το "9" και υπήρχε λόγος

Μεγαλόψυχος ο Ζλάταν, δεν στέρησε από τον Βέλγο φορ το νούμερο που είχε ήδη πάρει, παρά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η άδεια που του ζήτησε, η απάντηση και το νούμερο που βρήκε ελεύθερο ο Σουηδός.

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικυρώθηκε με τον πιο διαβολικό τρόπο. Η φωτογραφία που ανήρτησε ο Σουηδός σούπερ σταρ, με τον ίδιο να παριστάνει το θεό σε μια μπρα ντε φερ μάχη με τον άρχοντα του σκότους, ήταν από τις πλέον εμπνευσμένες που έχουν υπάρξει στα χρόνια του διαδικτύου και ταυτόχρονα αυτή που έφερε τα νέα για τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον επόμενο χρόνο.

Μόνο που ο "Ίμπρα" δεν θα γυρίσει με το "9" στην πλάτη και στο σορτς, με το οποίο έπαιζε πέρυσι, αλλά με το "10".

Στο διάστημα που μεσολάβησε ωσότου συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα για την επανένταξή του στο ρόστερ ο αριθμός του πήγε στον Ρομέλου Λουκάκου, την πιο δαπανηρή μεταγραφή του Ζοζέ Μουρίνιο εν μέσω θέρους. Πάντως ο Βέλγος, μόλις έμαθε τα νέα, έσπευσε να επικοινωνήσει με τον Ιμπραχίμοβιτς και να τον ρωτήσει για το νούμερο. Να του πάρει την άδεια, αν μπορεί να το κρατήσει ή όχι.

Σεβασμός στον "παλιό" λέγεται αυτό. Και προφανώς ήταν αυτό κάτι που μέτρησε πολύ στην τελική απόφαση του Ζλάταν να του το επιτρέψει.

Έπαιξε αναμφίβολα ρόλο και το γεγονός πως ο Γουέιν Ρούνεϊ, φεύγοντας για την Έβερτον, άφησε ορφανό το "10". Σαν να περίμενε καρτερικά τον Σουηδό! " Ουσιαστικά δεν έφυγα ποτέ. Απλώς ανανέωσα τον αριθμό μου", δήλωσε στο ESPN. Μεγάλε Ζλάταν...

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK