Ο Λουκάκου κατάφερε να μοιάσει στο ποδοσφαιρικό του είδωλο!

Ένα... κτήνος, σε ένα... κτήνος θα ήθελε να μοιάσει και ο Ρομέλου Λουκάκου τα κατάφερε. Ο Βέλγος επιθετικός αποκάλυψε ποιος πρώην ποδοσφαιριστής αποτελεί το είδωλό του και με ποιον προπονητή ονειρευόταν να συνεργαστεί.

Ο Λουκάκου κατάφερε να μοιάσει στο ποδοσφαιρικό του είδωλο!

Ο θηριώδης επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο βραζιλιάνικο ESPN, ποιός παίκτης, παλιά δόξα της "Σελεσάο" αποτελεί το είδωλό του και ήθελε να του μοιάσει από μικρός.

Ο 24χρονος Βέλγος ανέφερε ποιον ποδοσφαιριστή θαυμάζει ξεκινώντας ως εξής: " Νιώθω συνδεδεμένος με το λαό της Βραζιλίας γιατί από εδώ κατάγεται ο αγαπημένος μου παίκτης. Πρόκειται για τον Αντριάνο! "

Ένας ακόμη, μετά τον Ζλάταν που δηλώνει "ερωτευμένος" με τον "αυτοκράτορα" και καθόλου τυχαία μάλιστα, καθώς όπως παραδέχθηκε ο ίδιος με τα χρόνια άρχισε να του μοιάζει στο στυλ παιχνιδιού: " Από τότε που ήμουν μικρός, έβρισκα κοινά στοιχεία στο παιχνίδι μου με αυτά του Αντριάνο. Φυσική δύναμη και ισχυρό σουτ με το αριστερό πόδι. Εύχομαι να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο... "

Όσον αφορά την επιμονή του να φύγει από την Έβερτον, ο Λουκάκου εκμυστηρεύτηκε πως μετά το όνειρό του να μοιάσει στον Αντριάνο εκπλήρωσε μία ακόμη επιθυμία του που ήταν να συνεργαστεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο! Τυχερός αν μη τι άλλο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK