Ο Μάτα είναι και φροντιστής στη Γιουνάιτεντ

Είναι γνωστό πως ο Χουάν Μάτα είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η "Sun" αποκάλυψε ότι ο Ισπανός, όχι μόνο πρωτοστατεί σε φιλανθρωπικές δράσεις, αλλά βοηθά κι εντός ομάδας σε πράγματα που άλλοι παίκτες δεν θα σκεφτόντουσαν καν.

Το φιλανθρωπικό έργο του Χουάν Μάτα κι ευγενική του προσωπικότητα τον έχουν κατατάξει ανάμεσα στα καλύτερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μ' αυτό που αποκαλύπτει η "Sun", ο Ισπανός και η φήμη του καλό παιδιού που τον συνοδεύει θα εκτοξευθεί.

Συγκεκριμένα, αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για τη δράση του Μάτα με τους φροντιστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο ποδοσφαιριστής που αμείβεται με σχεδόν 200.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες που φιλοξενεί το βρετανικό Μέσο, μένει στ' αποδυτήρια μετά το τέλος των αγώνων και μαζεύει τα βρώμικα ρούχα των συμπαικτών του για να πάνε για πλύσιμο!

Όλα αυτά για να στηρίξει τους ανθρώπους με τη... βρώμικη δουλειά μετά τις "μάχες" στο χορτάρι.

Άνθρωπος, που η "Sun" δεν δημοσιοποιεί τ' όνομά του φέρεται να έχει δηλώσει: "Όταν οι υπόλοιποι μπαίνουν στα πανάκριβα αυτοκίνητά τους ο Μάτα μένει στ' αποδυτήρια και βοηθάει στο μάζεμα των ρούχων και στο πλύσιμο."

Τρομερός ο 29χρονος μέσος που πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει: "Παίρνουμε τρομερά ποσά, ζούμε σε μία φούσκα...

Βλέπεις νεαρά παιδιά που με τα χρήματα που βγάζουν αμέσως ντύνονται με ακριβά ρούχα, κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα και έχουν ύφος.

Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα πλησιάσεις και να τους πεις δυο κουβέντες ώστε να μην καταστρέψουν την καριέρα τους βλέποντας όλη αυτή τη λάμψη."