Ο Μουρίνιο διέλυσε την Άρσεναλ με μία ατάκα

Μία μέρα μετά την πρόκριση της Άρσεναλ επί της Τσέλσι στον τελικό του League Cup, ο Ζοζέ Μουρίνιο διέλυσε τους "κανονιέρηδες" με ατάκα που θα συζητηθεί. Πως... μείωσε την Άρσεναλ, αποθεώνοντας της!

Ο Μουρίνιο διέλυσε την Άρσεναλ με μία ατάκα
mourinho

Εδώ και τρεις μέρες ο Αλέξις Σάντσες ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ μάλιστα να παίρνει μόνο τον... Μχιταριάν, τον οποίο ήδη αμφισβήτησε ο Αρσέν Βενγκέρ! Ο Χιλιανός υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη των "κόκκινων διαβόλων", με εβδομαδιαίες αποδοχές κοντά στις 550.000€!

Οι "κανονιέρηδες" ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ της απώλειας του καλύτερου τους παίκτη, με πρόκριση στον τελικό του League Cup κόντρα στην Τσέλσι, όμως δεν το χάρηκαν... πολύ και γι' αυτό φταίει ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η ατάκα του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ έσταζε φαρμάκι, με ατάκα "δηλητήριο" θέλοντας να διαχωρίσει τα δυο κλαμπ.

"Ο Αλέξις πήγε από ένα φανταστικό σύλλογο, σε ένα... γιγάντιο κλαμπ. Ο Μχιταριάν πάλι άλλαξε και πήγε σε φανταστική ομάδα. Έτσι απλά", είπε και τους... έστειλε όλους.

Στη συνέχεια είπε για τον Σάντσες:

"Όλοι γνωρίζουν τι παίκτης είναι και πόσα πράγματα πέτυχε στην Άρσεναλ. Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα του σε Ιταλία και Ισπανία, καθώς έδειξε την αξία του εδώ.

Διαθέτουμε πλέον έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και είναι σημαντικό για εμάς, γιατί επιθυμούμε να έχουμε τους καλύτερους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK