Ο Μουρίνιο έκανε... "στεγνό καθάρισμα" στον Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατάφερε να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σοβαρό τραυματισμό του όμως σύμφωνα με τον Μουρίνιο μετράει... μήνες για το αντίο!

United manager Jose Mourinho, left, hugs United's Zlatan Ibrahimovic after they won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United manager Jose Mourinho, left, hugs United's Zlatan Ibrahimovic after they won the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ξεπέρασε τις αρχικές απαισιόδοξες προβλέψεις των γιατρών και γύρισε στη δράση πιο γρήγορα απ'ότι αναμενόταν για να φορέσει ξανά την κόκκινη φανέλα, όμως στο φινάλε της σεζόν θα μπουν τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την Γιουνάιτεντ.

Αυτό το ξεκαθάρισε ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, με τον "special one" να αφήνει να εννοηθεί πως είναι στο χέρι του Σουηδού να αποφασίσει πως θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του.

"Θα επιστρέψει στα γήπεδα όταν νιώσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή αν και αυτή κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία σεζόν του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες του εδώ, αυτός θα αποφασίσει για το αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει. Πιστεύω πως έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίσει εκείνος για τη ζωή και το μέλλον του με δεδομένο τι πάστα παίκτη είναι και τι καριέρα έχει διαγράψει.

Μόνο ένας σοβαρός τραυματισμός διέκοψε τα πολλές σεζόν που θα μπορούσε να κάνει μαζί μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος για τον 36χρονο Σουηδό σούπερ σταρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK